BejelentésDal Faik Roberto /HOMBRE/
http://bux.to/?r=RENEVATIO vagy http://bux.to/?r=NOP123-ra regelj be és dől a lé!!!:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.NEM KAMU!!!PROBÁLD KI!!!HA VAN NETED ÚGYIS, AKKOR SEMMIT SEM VESZÍTHETSZ!:)

HAMÁR MEGNÉZTED AZ "ÉLETKÉPEK" OLDALT ROLLAM ..LÁTHATOD ,HOGY EGYSZERÜ HÉTKÖZNAPI PASI VAGYOK AKI A NETTEL KERES LÓVÉT!..A HÉTKÖZNAPI MELÓ UNALMAS,FÁRASZTÓ...DE EZ MÁS!!!MÉG ÉLVEZNI IS FOGOD:)
CSAK KLIKKELGETNED KELL..ENNYI:)...CSAK BIRJA AZ EGERED:)
A LÉNYEG ITT VAN LEIRVA...HAJRÁ MINDENKINEK!:)
ÜDV:ROBIEléggé idegesítő, amikor egy kis plusz pénzt szeretne az ember keresni, és mindenki csak ki akarja használni a lehetőséget, miszerint az ember kezdő és ügyetlen.
Akár otthoni borítékolás, vagy bedolgozás, vagy internetes adat rögzítésről van szó!
Én nem nagyon értettem, és nem nagyon láttam át az internetes pénzkeresési lehetőségeket, és nem is vagyok hajlandó pénzt kiadni, azért mert valaki milliókat ígérget.
Nem tudom kinek mekkora az igényei, de én mikor elkezdtem havi szinten 60-70 ezer forintot kerestem.
Most már elmondhatom, hogy havi szinten jól meg vagyok belőle és a számláimat bőven tudom fizetni.
Ennyit tudok segíteni ha, kell, vagy ha túl idegen számodra a lehetőség, vagy nem ilyen munkát szeretnél végezni, sok szerencsét a keresgéléshez.


Keress penzt a neten!!!


A módszer egy internetes oldalon alapul, mely nagy cégeket reklámoz és ezáltal pénzhez jut! Ő linkeket közvetít, amire a felhasználók rákattintnak, így növekszik az oldalak látogatottsága

De hogy jössz Te a képbe?

Nos, miután regisztráltál az oldalra, jogod van naponta egyszer egy meghatározott számú oldalt megtekinteni, amiért az oldal neked pénzt fizet! NEM VICC, jó ideje csinálom már és keresetem egy része ebből van!

De pontosan hogy is megy ez?

Miután regisztráltál az oldalra (később azt is elmagyarázom, hogy kell!) be kell jelentkezned! Ezt a főoldalon a jobb fölső sarokban a "Login"-ra kattintva teheted meg! Miután beírtad a regisztráció után választott Nevedet és jelszavadat (meg egy bizonsági kódot, amit csak le kell másolnod a képről) már bent is vagy! Ezt a jobb felső sarokban jelzi is, miszerint be vagy jelentkezve!
Ezután a képernyő felső részén húzodik egy menü, melynek első opciója egy "Surf Ads" felirat. Erre kattints rá, ekkor előjön egy újabb oldal, a Te munkafelületed! Itt különböző oldalcímeket találsz különböző kategoriákba sorolva! A Te dolgod az, hogy szépen egyesével végigmenj ezeken! Kezdjük a legfelsővel: rákattintasz, erre kijön egy újabb oldal, ami egy a már fent említett reklámozandó oldalak közül. Mikor előjön az új oldal, fenn a bal felső sarokban egy kis számláló el kezd visszaszámlálni 30 másodperctől! Ezt várd ki, majd mikor lejár az idő és sikeres volt a művelet, akkor azt egy zöld pipa valamint egy Done felirat jelzi! Ha ez megvan, akkor kiléphetsz erről az oldalról és jöhet a következő!

A megtekinthető oldalak száma naponta 10-től 20-ig ingadozik, de FONTOS, HOGY MINDEN NAP NÉZD VÉGIG AZ ÖSSZESET!

(Ha megnézel egy oldalt és lejár az idő, azonban nem jelenik meg a pipa és a felirat, akkor nem vagy bejelentkezve!)

Most jöjjön a fontos rész: Mennyi pénzt kapsz Te ezért?

Minden rákattintott oldalért 0.01 dollár üti a markod, az egyenleged pedig a főoldal fönti menüében húzódó "My Stats"-ra kattintva ellenőrizheted! Erre klikkelve előjön egy újabb oldal, amelyen a Téged érdeklő rész az Account Balance felirat melletti szám! Ha mondjuk ez 345.6400, akkor az azt jelenti, hogy 345 dollár 64 cented van most! (Nekem épp annyi van...)

De mikor és hogyan jutsz a pénzedhez?

Ahhoz, hogy kivehesd a pénzed, előbb el kell érned a 20 dolláros határt, és utána a már említett "My Stats" menüponton belül az Account Balance felirat melletti cashout gombra kattintva teheted meg ezt! Hangsúlyozom, hogy húsz dollár alatt ne is próbálkozz, mert nem fog menni! Ha viszont megvan az említett összeg, akkor erre a gombra kattintva előjön két opció, melyek közül Neked az alsót kell majd választanod! (AlertPay-es)

Mi az az "AlertPay"?

Az AlertPay egy Elektronikus számlarendszer, ahova küldik majd a pénzed (innen tudod majd átutalni egy közeledben lévő bankba) és ahova majd szintén regisztrálod kell! (Nagyon egyszerű és lépésről lépésre bemutatom az alábbiakban majd!)
Ez az oldal gondoskodik arról, hogy kézbevehesd majd a jól megérdemelt pénzed!
AZ ALERTPAY RENDSZER MEGBÍZHATÓ!A BE REGELÉSNÉL -MÁRMINT AZ ALERTPAYBE ...MAJD A 2 LOGIN NÉV -RENEVATIO-VAGY NOP123- AT KEL BEIRNOD..DE EZ UGYIS ADJA MAGÁT ..MERT ÉRTHETŐEN VISSZ VÉGIG A REGELÉSNÉL.Akkor most nézzük a regisztrációkat...


Bux

A munkaoldaladhoz való regisztrációhoz
http://bux.to/?r=RENEVATIO
VAGY
http://bux.to/?=NOP123


(Ha esetleg nem jön be az oldal, akkor próbálkozz 10 perc múlva,
mert lehet, hogy szerverfrissítés van! Ritkán, de előfordul!)

Ezután kattints a Register feliratra a képernyő jobb felső sarkában! Itt egy adatlapot kell kitöltened.

Username = Felhasználónév
Password = Jelszó
Confirm Password = Jelszó újra
Email Address = Email cím
Confirm Email Address = Email cím újra
Alertpay E-mail Address For Payments = Alertpay cím a pénz kikéréséhez! (Ugyanazt ird, mint a többihez!)
Your Country = Ország (Hungary)
Referrer =RENEVATIO vagy NOP123(ezt kell ide irni)
I Accept Terms of Service. - Ezt kipipálni
Security code = Biztonsági kód

Ezek után kattints a Register gombra! Emailben kiküldik a felhasználóneved, a jelszavad, valamint a refferse linkedet (erre a Linkre ha mások registrálnak, akkor az ő munkájuk után is járulékot kapsz, szóval érdemes terjeszteni!)Egy jótanács: Ha van több böngésződ (pl: Explorer, Mozzilla, Opera stb...), akkor regisztrálj mindegyikből Buxra, mert úgy ugyan 2-3 külön számlád lesz,
de egyszerre 40-60 dollár jön össze, mikor meglesz az összeg!
(2x20 vagy 3x20...akár 4x is ha 4 böngésződ van!)


Akkor mégegyszer röviden: A Bux.to oldalán a Login feliratra kattintva tudsz belépni a felhasználóneveddel(Username) és jelszavaddal(Password) (A biztonsági kódot se felejtsd el beírni!) A My Stats feliratra kattintva a To refer others, use szöveg mellett láthatod azt a linket melyet reklámoznod kell, hogy alád regisztráljanak és így az utánuk is pénzt kapsz (http://bux.to/?r="FELHASZNÁLÓNEVED"). Itt láthatod továbbá azt, hogy mennyi pénzt gyűjtöttél te, a regisztráltjaid és a Balance Information alatt a cashout-ra kattintva tudod kikérni a pénzed Alertpayre. A minimum kikérés 20$.
A lényeg a Surf Ads-on belül van! Erre kattintva találod meg azokat a linkeket melyekkel pénzt kereshetsz. Annyi a dolgod, hogy rákattintasz egy linkre, megvárod még a számláló visszaszámol és ha kiírja hogy: Done és a pipa is ott van mellette, akkor jóvá is írta a pénzt, bezárhatod és kattinthatsz is a következő linkre.és igy tovább...minden nap más mennyiséget tudsz kattingatni!!!nekem volt,hogy összejött 3 keresön 121!!!Klikk!Majd ha megvan a 20 dollár akkor...

AlertPay

Számla nyitásához
https://www.alertpay.com/index.aspx
Jobb felső sarokban "Sign Up" gomb!

(Megegyszer az oldal ahol regisztralnod kell:
http://bux.to/?r=RENEVATIO
VAGY ERRE:
http://bux.to/?=NOP123
Kuldd tovabb ezt az emailt minel tobb ismerosodnek es jo kattingatast!!!
ÉS JO SOK LÓVÉKERESÉST A CLICKBANK SEGÍTSÉGÉVEL!

üdv:HOMBRE -ROBERTO-


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!